Voor energieleverancier E.ON beheerde ik een grote diversiteit aan actiepagina’s, landingspagina’s en subsites.

Voor energieleverancier E.ON vervul ik namens concept en zo een rol in content management. Vanuit Amsterdam zetten we campagnes live, of stoppen we deze op afgesproken tijden. Verder redigeer ik teksten, ontwerp ik beeld en beheer ik een grote diversiteit aan actiepagina’s, landingspagina’s, pleinen en subsites. Ook draag ik m’n steentje bij aan grotere projecten.

Zo help ik mee met verbetertrajecten die voortkomen uit vragen van E.ON. Soms is er immers meer nodig dan het wijzigen van een afbeelding of een stukje tekst. Op basis van (globale) briefings gaan we dan aan de slag met het maken of vernieuwen van complete pagina’s en pleinen. We maken een voorstel voor de journey, de vormgeving en (soms) de content. Na goedkeuring wordt alles geïmplementeerd. Dit hebben we bijvoorbeeld gedaan voor een plein over zonnepanelen en een plein over cv-ketels.

Alle werkzaamheden die ik verricht, verricht ik met de klant van E.ON in het achterhoofd. Is de boodschap helder? Worden alle vragen beantwoord, of ontstaan er juist nieuwe vragen? Kunnen teksten korter? Spreken call to actions aan en staan ze logisch gepositioneerd? Hebben afbeeldingen een toegevoegde waarde, of staan ze er gewoon ter opvulling? En zo zijn er nog tientallen punten waar constant rekening mee wordt gehouden.