Social: Bij iCentre beheerde ik diverse social media-kanalen. Webcare was van hoog niveau, en er waren leuke campagnes.

Als grote retailketen kun je niet meer om Social Media heen. De sociale kanalen vielen onder mijn beheer. We hebben een strategie opgezet voor Facebook en Twitter waarbij interactie en service de boventoon voerden. Ook hielden we (met name op Facebook) leuke acties waarbij prachtige prijzen gewonnen konden worden.

Zo organiseerden we tijdens het EK de iCentre EK pool. Via een Facebook-tab konden klanten de wedstrijd voorspellen en hun e-mailadres achterlaten. Na de wedstrijd bekeken we welke mensen de juiste stand hadden voorspeld, en vervolgens was het een kwestie van de prijs eerlijk verloten. Naarmate het toernooi vorderde werden de prijzen steeds groter. Bekijk hieronder enkele afbeeldingen van de actie.

Naast Facebook en Twitter zijn er meer sociale media waar we met iCentre gebruik van hebben gemaakt. Op YouTube (na Google de grootste zoekmachine) plaatsten we productfilmpjes en trokken we verkeer naar de website. Ook met FourSquare hebben we acties gevoerd. Klanten maakten kans op korting als ze incheckten. Ook Google+ en LinkedIn behoren tot de kanalen waar iCentre gebruik van maakt.