Voor de Shape and Create-campagne van Lactacyd heb ik de tekst voor een e-mail geschreven.

‘Piet, we hebben een nieuwe klus voor je’. Toen ik hoorde dat het voor Lactacyd: het middel voor het schoonhouden van de intiemere lichaamsdelen van de vrouw was, keek ik toch even gek uit mijn ogen. Maar leuk en uitdagend was het wel! Daarnaast moet een goede schrijver voor iedere doelgroep kunnen schrijven dus ik was er klaar voor…

De opdracht was om een persbericht en e-mail te schrijven voor een nieuwe campagne van Lactacyd: Shape & Create. Op een microsite konden mensen zelf figuren scheren in een getekende vagina. De leukste creaties maakten kans op mooie prijzen. Nadat ik zelf wat mooie figuurtjes had geschoren (op de site dus), was ik helemaal in de stemming om te beginnen. Hieronder staat de e-mail:

Shape, Create & win met Lactacyd
Een Brazilian, Valentine of Beckham modelletje in je bikinilijn is leuk. Er is alleen zoveel meer mogelijk! Kijk eens op de actiesite van Lactacyd. Daar maak je binnen no-time de mooiste kunstwerkjes!

Naast dat het online scheren ontzettend leuk is, kun je er ook nog eens vele prijzen mee winnen! Tot en met 15 juli maak je kans op:

  • Een reis naar Brazillie
  • 1 van de 1000 bikinitrimmers of
  • 1 van de 1000 Lactacyd pakketten

Welk model je uiteindelijk ook kiest: als je dagelijks Lactacyd gebruikt, voel je je altijd fris en verzorgd. En dat is prettig, want er zijn wel andere zaken waar je je tijd aan wilt besteden.

Meer weten over Latacyd? Bezoek onze website en vraag meteen een gratis sample Latacyd Wasemulsie aan.

Geef je lijf 100% met Latacyd.

Groetjes,
Latacyd