Hovenier Tom Tuinen wilde een website. Ik hielp hem. Vanaf de eerste ideeën tot en met het laatste puntje op de i.

Tom Tuinen, een bekende hovenier in Lutjebroek en omstreken, wilde zijn bekendheid vergroten door middel van een eigen website. Omdat Tom liever in tuinen werkt, vroeg hij mij om hierbij te helpen. En dat heb ik gedaan. Vanaf de eerste ideeën tot en met het laatste puntje op de i. En alles natuurlijk in zeer goed overleg met Tom zelf.

Als eerste hebben we reeds aanwezige elementen en informatie in kaart gebracht, die we als aanknopingspunt konden gebruiken voor de rest van het project. Zo was er al een logo, en vertelde Tom een grote voorkeur voor groen in de tuin te hebben. De zogenoemde natuurtuinen. Dit moest dan ook terug te zien zijn in de site. Ook op het gebied van content hebben we uitgebreid gesproken. Wat wil je de bezoekers vertellen en hoe gaan we de informatie onderverdelen?

Uiteindelijk is bovenstaande website opgeleverd. Een visueel ingestoken website, gebaseerd op het logo en de huisstijl van Tom Tuinen. De kleuren komen terug en ook de groene bladeren komen op meerdere plekken terug. De website is geoptimaliseerd voor zoekmachines en bovendien geheel responsive. Het maakt dus niet uit of je hem bekijkt op een computer, tablet of telefoon; de content wordt altijd netjes weergegeven.